Bezoek de Praktijk voor Fysiotherapie Lelystad-Haven;
Aan de slag met uw klacht

Kleinschalige praktijk voor fysiotherapie in Lelystad

Wordt uw dagelijks leven beperkt door pijnklachten, een tekort aan kracht of het ontbreken van uithoudingsvermogen? Wellicht biedt fysiotherapie uitkomst. Bij de Praktijk voor Fysiotherapie Lelystad-Haven begeleidt een deskundig fysiotherapeut u van het intakegesprek tot een zo optimaal mogelijk functioneren.

Maak een afspraak voor sportfysiotherapie

Expert in lichaamsbeweging

De fysiotherapeut is deskundig op het gebied van houding en beweging. Zij kijkt naar het functioneren, de mogelijkheden en de beperkingen van het lichaam. Waar de ene patiënt in zijn dagelijks leven wordt beperkt door pijnklachten, heeft de ander behoefte aan sportfysiotherapie. Ook voor mensen die revalideren na een ongeluk of operatie is fysiotherapie onmisbaar. Omdat de Praktijk voor Fysiotherapie Lelystad-Haven aangesloten is bij branchevereniging KNGF, bent u hier verzekerd van een professionele behandeling.

Van intake tot behandelplan

Een intakegesprek bij de Praktijk voor Fysiotherapie Lelystad-Haven start met een inventarisatie van de klachten en de algemene gezondheid. De fysiotherapeut kijkt hierbij niet alleen naar de klacht, maar ook naar uw persoonlijke situatie zoals het werk dat u verricht en de sport die u beoefent. Na de intake volgt een lichamelijk onderzoek, eventueel aangevuld met een vragenlijst en metingen. De fysiotherapeut brengt de klacht in kaart en stelt een behandelplan op. Dit behandelplan is volledig aangepast op uw wensen, mogelijkheden en behoeften.

Fysiotherapie Lelystad-Haven helpt u weer op de been
Maak een afspraak voor sportfysiotherapie

Behandelingen bij Praktijk voor Fysiotherapie Lelystad-Haven

Op basis van het besproken behandelplan bepaalt de fysiotherapeut welk type behandeling voor u geschikt is. Bij de Praktijk voor Fysiotherapie Lelystad-Haven wordt gebruik gemaakt van oefentherapie, mobiliserende technieken, massage en (trainings-)apparatuur. Ook sportfysiotherapie en begeleiding bij het revalideren na een ongeluk of operatie behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast geeft de fysiotherapeut advies over hoe om te gaan met uw klacht ten aanzien van werk, sport, hobby’s en andere activiteiten. Zo kunt u zelf bijdragen aan een optimaal herstel.